بندر گناوه، با موقعیت زیبای خود در جنوب ایران به عنوان یکی از بنادر پررونق و جذاب شناخته میشود. بندر گناوه در کدام استان است؟ بندر گناوه در استان بوشهر و در جنوب ایران قرار دارد. این بندر به دلیل موقعیت خود در نزدیکی خلیج فارس، دسترسی خوبی به بازارهای آبی و تجاری دارد. بندر گناوه چی داره؟ گناوه به خاطر بازارهای محلی و بازارهای تهلنجی شناخته میشود که انواع کالاها را با قیمتهای مناسب عرضه میکنند. همچنین سواحل بکر، طبیعت زیبای حاشیه خلیج و امکان تجربه فعالیتهای تفریحی دریایی از ویژگیهای جذاب آن است. بندر گناوه روی نقشه؟ بندر گناوه در جنوب ایران و در حاشیه خلیج فارس قرار دارد. این بندر در فاصله حدوداً ۱۷۰ کیلومتری شمال بوشهر و در فاصله مناسبی نسبت به مراکز اصلی کشور قرارگرفته است.
فاصله بندرعباس تا گناوه؟ فاصله بندر گناوه تا بندرعباس حدود ۶۰۰ کیلومتر است. این مسافت با خودرو به حدود ۸ ساعت زمان نیاز دارد. فاصله تهران تا بندر گناوه؟ فاصله تهران تا بندر گناوه حدود ۱۰۰۰ کیلومتر است و برای رسیدن به آن با خودرو حدود ۱۲ ساعت زمان نیاز است. جمعیت گناوه؟ جمعیت بندر گناوه حدود ۶۰٬۰۰۰ نفر تخمین زده میشود. این بندر دارای ترکیبی از ساکنان بومی و افرادی است که برای کار و تجارت به آن مهاجرت کردهاند.
این بندر به دلیل داشتن بازارهای بزرگ، سواحل دلپذیر و مناظر دیدنی، مقصدی محبوب برای گردشگران داخلی و خارجی به شمار میآید. گناوه با برخورداری از فرهنگ خاص جنوب ایران و فضای دلنشین، خاطرات بهیادماندنیای را برای مسافران رقم میزند. در این مقاله برای راحتی شما توضیح موقعیت دقیق بندر گناوه روی نقشه و نحوه دسترسی از شهرهای مختلف به این بندر قرار دادهشده است، این مقاله به شما کمک میکند تا با اطلاعات جامع از بندر گناوه، برای یک سفر کامل و آگاهانه به این شهر بندری آماده شوید. توجه داشته باشید که برای اجاره سوئیت میتوانید از طریق اتاقک اقدام کنید.
بندر گناوه کجاست ؟
گناوه یکی از شهرهای شمالی استان بوشهر است که مابین بوشهر و بندر دیلم، در ۱۶۰ کیلومتری شمال بوشهر قرار گرفته است. این شهر با مساحت ۲,۰۴۴ کیلومتر مربع در ساحل شمالی خلیج فارس واقع شده است و با ارتفاع پنج متر از سطح دریا، به ۲بخش مرکزی و ریگ و دو دهستان حیات داود و رود حله تقسیم میشود. بندر گناوه از شمال غربی با شهرستان دیلم، از شمال شرقی با استان فارس، از شرق با شهرستان دشتستان، از جنوب با بوشهر و از غرب با خلیج فارس همسایه است. فاصله بوشهر تا گناوه حدود ۹۰ کیلومتر است. این مسیر با خودرو معمولاً حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت زمان میبرد، البته بسته به ترافیک و شرایط جاده ممکن است کمی متغیر باشد.
شهر بندری گناوه که از قدیمیترین بندرهای کشور به حساب میآید، در طول جغرافیایی ۵۰ درجه و ۳۱ دقیقه شرقی و عرض جغرافیایی ۲۹ درجه و ۳۴ دقیقه شمالی واقع شده است. این بندر در فاصله ۱۸ کیلومتری شرق خور امام حسن قرار گرفته است و با شهرهایی چون بندرعباس ۸۰۰ کیلومتر و تهران ۱۰۲۴ کیلومتر فاصله دارد.
فاصله بندر گناوه تا بندرعباس
فاصله بندر گناوه تا بندر عباس تقریبا ۸۰۸ کیلومتر است که پیمودن این مسافت با خودروی شخصی حدودا ۱۰ ساعت طول میکشد.
فاصله بندر گناوه تا بندرعباس بر روی نقشه
فاصله بندر امام حسن تا گناوه
فاصله بندر امام حسن تا گناوه حدود ۳۰ کیلومتر است. اگر بخواهید این مسیر را با ماشین طی کنید حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد.
فاصله بندر امام حسن تا گناوه بر روی نقشه
تاریخچه بندر گناوه
قدمت بندر گناوه به ۱۵۰۰ سال پیش برمیگردد و در کتب تاریخی از آن با نامهایی دیگری چون گنفه، گنابا، جنابا و جنابه یاد شده است. این بندر در دوران ساسانیان رونق چشمگیری پیدا کرد. امروزه در سطح شهر، آثاری از گناوه قدیم را که با عنوانهایی چون تیرسول (شن فشرده)، تل گنبد، تل گوری، تل مناره، و تل امام زاده شناخته میشوند، مشاهده خواهیم کرد.همچنین، سنگها و پیهای مدفون در زیر خاک و بازمانده تاق نماهای سنگی از قدیمالایام بهجا مانده است.
البته در اطراف شهرستان گناوه مقدار زیادی گوپال (گل پخته استوانهای شکل به صورت سفال زرد یا سرخ رنگ که آن را به عنوان گلوله با منجنیق بر سر دشمن میریختند) دیده میشود.
فرهنگ و آداب و رسوم بندر گناوه
بندر گناوه جزء مناطق لرنشین بوشهر است و مردمان آن با زبان لری جنوبی صحبت میکنن. البته بخشی از شهرستان گناوه هم عرب نشین است و بخش دیگر هم اقوام دشتی است. بهدلیل موقعیت جغرافیایی خاص بندر گناوه، فرهنگ مردمان آن از تنوع بسیار زیادی برخوردار است؛ چراکه مهاجران زیادی از اقوام مختلف و شهرهای اطراف را در خود جای داده است. در این بخش نگاهی به آداب رسوم مردمان مهربان و دوستداشتنی این شهر میاندازیم.
آداب و رسوم ازدواج در گناوه
آداب و رسوم ازدواج در شهرستان گناوه از مراسمات خاص و جالبی چون شرطی، رخت برون، عقدکنان، حنابندان سرتراشون، داماد رویی، دواره و سر برگزار میشود. جشن عروسی در گناوه، چندین شبانه روز طول میکشد و شرکتکنندگان در مراسم، اوقات خود را با رقص و پایکوبی سپری میکنند.
مراسم ماه محرم در بندر گناوه
مراسم عزاداری حسینی در گناوه، همزمان با شروع ماه محرم آغاز شده و این مراسم در هر گوشه شهر برگزار میشود. در ایام محرم، مراسم مختلفی چون آئین مختک گردانی، تعزیه میدانی، سینه زنی، عزاداری سنتی گناوه در روز عاشورا، چاووشی خوانی، نواختن سنج و دمام برپا میشود.
شهرها و روستاهای گناوه
این شهرستان از ۲ بخش مرکزی و ریگ تشکیل شده است. دهستان حیات داوود متعلق به بخش مرکزی گناوه و دهستان رودحله مربوط به بخش ریگ است.
۵۱ روستای متعلق به شهرستان گناوه هم عبارتند از:
اسلامآباد، بهمنیاری شرقی، بهمنیاری غربی، تاج ملکی، تل برج، مال محمدعبدالعلی، چشمه، شول، کلر، کمالی، احمدحسین، بقعه، تلتل، چاه بردی، چم شهاب، فخرآوری، گمارون، گنجشکی، عباسی، گشویی، محمد صالحی، میلک، بینک، چاهشور، چاهک، قلعه حیدر، مال خلیفه، سربست، مال قاید پوزگاه، جزیره شمالی، جزیره جنوبی، چهاربرج، چهار روستایی، چهارمحال، رودشور، گدایی، کوهک کوچک، گاوسفید بزرگ، گاوسفید کوچک، مال محمود، قلعه سرهان، گوابین، مجنون، محمدی، احشام احمد.
برای اجاره سوئیت در گناوه به سایت اتاقک سر بزنید و از همین حالا برنامهریزی برای اقامت خود را آغاز کنید تا سفری فراموشنشدنی داشته باشید.
اقتصاد بندر گناوه
اقتصاد شهرستان گناوه بیشتر برپایه ماهیگیری، کشاورزی، دامداری و تجارت با کشورهای حوزهی خلیج فارس استوار است. تجارت و ماهیگیری که مهمترین درآمد بیشتر اهالی این شهر را تشکیل میدهند، مهمترین منبع درامد مردمان گناوه را محسوب میشود. به علت کمبود آب، کشاورزی در این بندر منحصر به هرس و نگهداری درختان خرما و کشت دیمی گندم و جو است. همچنین خرما جزء اقلام صادراتی این بندر محسوب میشود. دامداری در گناوه هم شامل پرورش گاو و بز است که به صورت اندک در بعضی نقاط رواج دارد.
آب و هوای بندر گناوه
مطابق شرایط جغرافیایی بندر گناوه و قرار داشتن آن در جنوب ایران، آبوهوای بندر گناوه گرم و مرطوب است. میزان بارندگی این شهر به طور متوسط ۱۵۰ میلیمتر و میانگین دما در این منطقه ۲۵ درجه سانتیگراد است که در ماههای گرم سال به ۵۰ درجه سانتی گراد هم میرسد.
بهترین زمان سفر به بندر گناوه
بهترین زمان سفر به گناوه از اواسط آبان تا فرودینماه است. در این زمان علاوه بر آبوهوای معتدل و دلنشین، دشتهای اطراف شهر نیز با گلهای رنگارنگ پوشیده میشوند که زیبایی کمنظیری به این منطقه میبخشند.
جاهای دیدنی بندر گناوه
دیدنیهای بندر گناوه را میتوان به ۳ بخش بازارگردی، جاذبههای طبیعی و ابنیههای تاریخی تقسیمبندی کرد. در این بخش میخواهیم با هم به جایجای این شهر زیبا سفری داشته باشیم تا با جاهای دیدنی گناوه بیشتر آشنا شویم. از آنجاییکه بسیاری از گردشگران برای خرید کالاهای ارزان به بندر گناوه سفر کنند، ابتدا به سراغ بازارهای گناوه رفتیم.
اتاقک به شما این امکان را میدهد که گزینهای مطابق باسلیقه و نیازهای خاص خود برای اجاره سوئیت در بوشهر اقدام کنید.
بازار سیف
بازارهای بندر گناوه یکی از اصلیترین جاذبههای گردشگری این منطقه هستند. نزدیکی این بندر به کشورهای عربی سبب شده تا محصولاتی از برندهای معروف با قیمتی مناسب در بازارهای گناوه در دسترس باشند. به همین جهت گناوه را «دبی» ایران نامیدهاند. بیشتر اجناسی که در این منطقه به فروش میرسند خارجی هستند و اصطلاحاً به آنها ته لنجی میگویند.
مشهورترین بازار گناوه، بازار سیف است. این بازار در میدان امام خمینی واقع شده و بورس خرید وسایل برقی محسوب میشود. البته باید توجه داشت که اکثر کالاهای آن بدون ضمانتنامه هستند.
بازار اصلی بندر گناوه
بندر گناوه یک بازار اصلی دارد که در آن میتوانید تقریباً هر محصولی را پیدا کنید. تعداد زیادی دستفروش در گوشه و کنار بازار گناوه دیده میشوند و گاهی اوقات از این افراد نیز میتوانید کالاهای بسیار مناسبی خریداری کنید.
بازار بندر دیلم
یکی دیگر از بازارهای بندر گناوه، بازار بندر دیلم است که در فاصله ۶۸ کیلومتری غرب این بندر قرار گرفته و برای رسیدن به آن باید حدود ۵۰ دقیقه رانندگی کنید. این بندر در فاصله کمی از کشورهایی مثل کویت و امارات قرار دارد. در این بندر اجناسی از کشورهای سنگاپور، تایلند و چین با قیمت مناسب و کیفیت بالا به راحتی پیدا میشود.
نشانی بازار بندر دیلم بر روی نقشه
بازار ماهی فروشان
بازار ماهی فروشان یکی دیگر از بازارهای معروف گناوه در بلوار ملوان است که در آن انواع ماهی از ماهیهای جنوب گرفته تا خرچنگ و کوسه و مرکب ماهی یافت میشود. کیفیت و تازه بودن ماهیهای بازار ماهی فروشان بندر گناوه باعث شده که همیشه خیلی از مسافران را به سمت آن جذب شوند.
نشانی بازار ماهی فروشان بر ر وی نقشه
تپههای باستانی گناوه
در اطراف بندر گناوه تپههایی پیدا شده که به دوران ایران باستان بر میگردد. تپهها عبارتاند از تپه شاه ناصری که در شرق روستای تل تل و به فاصله ۲۰۰ متری از آن قرار گرفته و تپه تل محمد حیدر در شمال روستا که با آن ۱۰۰ متر فاصله دارد. تپهای هم با نام قلعه کلات در جنوب روستا قرار دارد. در ضمن تپه چهارمی نیز وجود دارد که به عقاید بسیاری باید به این ۳ تپه اضافه شود. اشیایی نظیر سفال، کوزه، بوپال و دهها شی با ارزش دیگر از این تپهها پیدا شده که به همین خاطر باستانشناسان زیادی را جذب کرده است.
نشانی تپههای باستانی گناوه بر روی نقشه
امامزاده سلیمان بن علی
زیارتگاهی در بندر گناوه وجود دارد که به امامزاده سلیمانبنعلی معروف است. معماری این امامزاده در حاشیه جاده گناوه به دیلم قرار گرفته است و معماری آن طرح پلکانی و نمای بسیار زیبایی دارد. گنبد این بنا با کاشیهای آبی فیروزهای رنگ پوشیده شده است.
نشانی امامزاده سلیمان بن علی بر روی نقشه
تالاب حله
تالاب حله، از مناطق حفاظت شده شهرستان گناوه است که از رود حله سرچشمه میگیرد و زیستگاه پرندگان مهاجر و جانوارانی مانند گراز، شغال، گرگ و خرگوش است. وسعت این منطقه حدود ۴۰هزار هکتار است. مزارع سرسبز اطراف این تالاب و حیات وحش بکر آن مکانی دیدنی برای علاقمندان به طبیعت است.
بندر ریگ
بندر ریگ در زمان صفویان به علت موقعیت استراتژیک خود محل نزاع ایرانیان و انگلیسیها و پرتغالها بوده است. در سالهای اخیر خدمات گردشگری در این روستا بسیار بهبود یافته و جادههای آن اصلاح شدهاند و آماده خدمترسانی به گردشگران هستند.
رودخانه دره گچی
رودخانه دره گچی با ۲۲ متر طول یکی از رودهای فصلی استان بوشهر است که از بندر گناوه عبور میکند و به خلیج فارس و دریای عمان میریزد. این رود از کوه پونه گز (در قسمت شمال شرقی گناوه) سرچشمه میگیرد و پس از رسیدن به روستای گاو سفید به ۲ شاخه تقسیم میشود. یکی از شاخهها به سمت رود دره گیجک میرود و از بندر گناوه عبور میکند و شاخه دیگر هم پس از عبور از روستای پوزهگاه و بندر ریگ، وارد خلیج فارس میشود.
نشانی رودخانه دره گچی بر روی نقشه
شهر باستانی گناوه
از شهر باستانی گناوه چندین تل به نامهای تل گوری، گنبد، مناره و تل امامزاده باقی مانده است که همه آنها نزدیک به شهر جدید گناوه قرار دارند. از این تپههای تاریخی سفالینههای قدیمی به دست آمده و هنوز هم حین کاوشهای باستانشناسان سکهها و اشیای قدیمی پیدا میشود.
نشانی شهر باستانی گناوه بر روی نقشه
ساحل خلیج فارس
ساحل خلیج فارس یکی از معروفترین جاذبههای دیدنی بندر گناوه است. روستاهای چهک و کشویی که بین بندر گناوه و ریگ قرار دارند، یکی از زیباترین منطقههای ساحلی این بندر هستند. نزدیک به ساحل خلیج فارس باغهای شول، گمارون، چاهبردی و بنکی قرار دارند که مکان مناسبی برای تفریح و استراحت به شمار میروند.
برای آشنایی بیشتر با جاذبههای این شهر میتوانید مقاله جاهای دیدنی بندر گناوه را بخوانید.
نشانی ساحل خلیج فارس بر روی نقشه
سوغات و صنایع دستی بندر گناوه
صنایع دستی شهرستان گناوه ریشه در فرهنگ مردم آن دارد. گبهبافی در گناوه بسیار رایج است و کارگاههای گبه و گلیمبافی زیادی در سطح این شهر وجود دارند. از دیگر سوغات و صنایع دستی گناوه میتوان به حصیر و سفال اشاره کرد. این حصیرها را میتوان به جای فرشهای کوچک در خانه استفاده کرد. سفالهای بندر گناوه هم با طرحها و نقشهای ویژهای که روی آنها حک شده، به یک سوغاتی ارزنده تبدیل شدهاند.
صید ماهیهایی مانند حلوا، شوریده، سرخو و هامور نیز در این منطقه رواج دارد. اگر حملونقل ماهی تازه برای شما سخت است، میتوانید ماهیهای خوشطعم جنوب را به صورت خشک یا شور تهیه کنید.
غذاهای محلی بندر گناوه
چشیدن طعم خوش غذاهای محلی یکی از جذابیتهای این بندر زیبای جنوبی است. با سفر به بند گناوه میتوانید غذای پر ادویه و بسیار تند میگو پلو را امتحان کنید که از معروفترین غذاهای محلی این منطقه است. علاوهبر این، میتوانید قیمه بوشهری را بهعنوان یک غذای دوستداشتنی و لذیذ امتحان کنید.
رستوران های بندر گناوه
بعد از گذراندن یک روز زیبا در بندر گناوه، نوبت به خوردن یک غذای لذیذ و مطلوب در یک محیط دنج و آرام میرسد. ما در اینجا برخی از رستوران های بندر گناوه را به شما معرفی میکنیم.
سفرهخانه سنتی سلطانیه
سفرهخانه سنتی سلطانیه از جمله رستورانهای محبوب شهر گناوه است که با فضایی سنتی پذیرای گردشگران و اهالی بندر گناوه است. در این رستوران غذاهای متنوع ایرانی و دریایی با طعمی عالی و کیفیتی بالا ارائه میشوند. پرسنل رستوران هم با لباسهای سنتی جلوه یک فضای اصیل و قدیمی را برای مراجعهکنندگان تداعی میکنند.
آدرس: گناوه، خیابان جمهوری اسلامی، فرعی ۱۲ جنوبی
رستوران گلستان
یکی دیگر از رستورانهای معروف شهر گناوه، رستوران گلستان است. از ویژگیهای این رستوران میتوان به محیط لوکس، تمیز و منوی غذایی متنوع آن اشاره کرد. غذاهای رستوران هم از طعم بسیار خوبی برخوردارند و کیفیت بالایی دارند.
آدرس: بندر گناوه، خیابان جمهوری اسلامی، جنب ترمینال مسافربری
رستوران فستفود فانوس
اگر در بندر گناوه، هوس غذاهای فستفودی کردید، میتوانید سری به رستوران فانوس بزنید و از طعم غذاهای لذیذ آن لذت ببرید. از ویژگیهای متمایز این رستوران، غذاهای دریایی آن هستند که به صورت فستفود در اختیار مراجعهکنندگان قرار میگیرند.
آدرس: بندرگناوه، خیابان ساحلی، جنب زمین چمن مصنوعی
مراکز خرید بندر گناوه
مراکز خرید بندر گناوه را میتوان به ۲ بخش بازارهای سنتی و پاساژ تقسیمبندی کرد. با گشتوگذار در بازارهای سنتی این خطه مانند بازار اصلی بندر گناوه، بازار سیف، بازار بندر دیلم، بازار بندر ریگ و بازار ماهیفروشان میتوانید با مردمان مهربان و مهماننواز گناوه هم آشنا شوید.
علاوهبر بازارهای سنتی، در بندر گناوه پاساژهای دیگری چون پاساژ دنا، پاساژ طالقانی، پاساژ کوروش، پاساژ ارمغان، پاساژ بهروزی، پاساژ امام علی، مجتمع آفتاب، مجتمع تجاری افتخاری ۲ و فروشگاه عمده لوازم آرایشی گناوه وجود دارند.
اقامت در بندر گناوه
بندر گناوه در زمان تعطیلات و بهویژه در ایام نوروز به یکی از شلوغترین مکانهای گردشگری ایران تبدیل میشود و حتی ممکن است مسافران با مشکل اسکان مواجه شوند؛ بنابراین قبل از سفر به گناوه بهتر است سری به سایت گردشگری اتاقک بزنید و برای اجاره روزانه خانه، سوئیت ارزان و آپارتمان مبله در بندر گناوه و مطابق با شرایط و بودجه خود اقدام کنید.
راههای دسترسی به بندر گناوه
برای رفتن به بندر گناوه راههای متعددی وجود دارد که براساس زمان و بودجه خود میتوانید یکی از این راهها را انتخاب کنید. اولین راه که شاید ارزانترین راه رسیدن به بندر گناوه باشد، سفر با اتوبوس است. از اغلب شهرهای ایران و به ویژه تهران برای بندر گناوه اتوبوس وجود دارد. فاصله تهران تا بندر گناوه در حدود ۱۰۰۰ کیلومتر است که با اتوبوس حدود ۱۶ ساعت زمان میبرد.
اگر بودجه کافی برای سفر دارید، سفر هوایی را انتخاب کنید که یکی از سریعترین راههای دسترسی به بندر گناوه است. البته در نظر داشته باشید که فرودگاه بندر گناوه سالها است که تعطیل شده است و باید ابتدا خود را به فرودگاه بوشهر برسانید و از آنجا به صورت زمینی به بندر گناوه بروید. فاصله بوشهر تا بندر گناوه یک ساعتونیم است. یکی دیگر از راههای دسترسی به بندر گناوه، سفر با خودرو شخصی است. میتوانید از سمت بوشهر و کارزون وارد بندر گناوه شوید.
برای سفر به گناوه بایستی ابتدا به استان بوشهر برسید و سپس به سمت گناوه حرکت کنید. از سمت تهران به گناوه، ۲ مسیر پیش روی خود دارید. مسیر اول شما شامل شهرهای تهران، قم، اراک، بروجرد و خرم آباد، دزفول، اهواز، ماهشهر و گناوه خواهد بود. این مسافرت حدودا ۱۱ ساعت زمان میبرد. مسیر دوم نیز از تهران، قم، اصفهان، شهررضا، سمیرم، گچساران و گناوه میگذرد.
نکاتی که در سفر به گناوه لازم است بدانید
قبل از سفر به شهرستان گناوه، بهتر است بازارهای آن را به خوبی بشناسید تا برنامه گشت و گذار در آنها را مطابق با نیازهای خود برنامهریزی کنید. برای گشتوگذاری آسان در بندرهای گناوه، به یک کفش مناسب پیادهروی، مقداری آب و آذوقه نیاز خواهید داشت؛ همچنین باتوجه به فصول مختلف سال، البسه مطابق فصل، کرم ضدآفتاب، شارژر را به همراه داشته باشید.
تجربه سفر به بندر گناوه، تجربهای بینظیری
در نهایت، بندر گناوه با بازارهای محلی پررونق، سواحل بکر و دلپذیر و مردمانی خونگرم، یکی از جذابترین مقاصد گردشگری در جنوب ایران است. این بندر، شما را به دنیایی از خریدهای مقرونبهصرفه، لذت بردن از مناظر بینظیر خلیج فارس و آشنایی با سنتهای جنوب ایران دعوت میکند. گشتوگذار در بازارهای تهلنجی، تجربه غذاهای محلی و آرامش ساحل، خاطراتی فراموشنشدنی را برای شما رقم میزند.
شما هم اگر تجربهای از سفر به بندر گناوه دارید، خوشحال میشویم که نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.
برای سفر راحت و مقرونبهصرفه به گناوه، پیش از سفر وارد سایت اتاقک شوید و نسبت به اجاره مکان در این بندر اقدام کنید.
سوالات متداول درباره بندر گناوه
[wp-faq-schema accordion=1]
سلام.ممنون از توضیحات خوبتون.ما تقریبا هر سال از شمال میریم گناوه.مردمانی مهربان.دریای زیبا و بازارهای عالی داره.خرید یک سال رو اونجا انجام میدیم.پیشنهاد میکنم حتما برید.و اگه تونستید بندر ریگ و نخلستانهای آب پخش رو هم ببینید.میگو و ماهی رو هم تست کنید.سپاس از سایت خوبتون
بندرگناو در تابستان هوای شجری دارد
من بندر گناوه را دوست دارم مردمانی خوب مهربان و دریای پراز نمک وبرای شنا کردن خوب است بندر گناوه را به شما پیشنهاد میکنم که بروید واز آنجا لذت ببرید
ولی حتما با خودتان باد بزن ببرید ♡
من تا حالا ۲بار رفتم گناوه.هم برای تفریح عالیه و هم برای خرید.فقط چون هوای خیلی گرمی داره بهترین زمان برای سفر به این شهر؛از آبان ماه تا اردیبهشت است
چقد عید امسال شلوغ بود واقعا جا واسه نشستن نداشت
مثل همیشه عالی بود ممنون
عالی بود
سلام
مارفتیم گناوه ماشینمونا دزد زد زنگ زدیم وصل شد مرکز استان گفت همه گزارش دزدیا از گناوه اس چرا میرید گناوه اصن امن نیست
مردم مهربونش وجاهای تفریحیش خوبه
یعنی اصلن امن نیس
سلام
برای دیدن و رفتن به بندر گناوه خیلی عالیه و میشه بهترین جا برای دیدن و شنا کردن رفت
سلام
بندر گناوه خوبه برای تجارت – و من تجربه بدی داشتم از بندر گناوه وای جاهای خوبی داره برای سفر – اما هتل هاش خوب نیستن
کلا یکبارم شده برید گناوه
فوق العاده اس
آیا بندر گناوه جا های یا هتل های پنج ستاره داره برای مسافرت
حال میده برای شنا کردن
و جدیدن اقتساطش خیلی عالیه